Мобилна верзија ИСКЛУЧЕНА
 • flag BG
 • flag EN
 • flag CZ
 • flag MK
 • flag RU
 • flag GR
 • flag SR
 • flag UK
 • flag AL
 • flag RO
 • flag PL
TEL.: +359 2 9576115, +359 2 9576120

Сместување во Софија

 • slide2
 • slide3
 • slide4
 • slide6
Резервација

резервација

Внесете ги вашите детали за контакт. Можна е промена на вашите избори од резервацијата, доколку е потребно.

Категорија на соба:Комфорна
Двокреветна соба | LCD - телевизија
Клима уред | Фен
Wi-Fi Hotspot | Гардероба
Туш | Биро
Чаши | Тераса
Шампон

Резиме на резервацијата

собаДвокреветна соба - југ (вклучен балкон)
категоријаКомфорна
Датуми-
Цена-

Детали за контакт