Мобилна верзија ИСКЛУЧЕНА
 • flag BG
 • flag EN
 • flag CZ
 • flag MK
 • flag RU
 • flag GR
 • flag SR
 • flag UK
 • flag AL
 • flag RO
 • flag PL
TEL.: +359 2 9576115, +359 2 9576120

Сместување во Софија

 • slide2
 • slide3
 • slide4
 • slide6
Резервација

цени

Цените се засновани на типот на собата и категоријата на сместувањето. Појадокот се пресметува според дополнителни 10 BGN / лице / ден,

Тип на соба:Комфорна
Тип на собаКодЦена
еднокреветна собаS1N60.07 BGN (30.8 €)Направете резервација
Двокреветна соба - север (без балкон)S2N64.14 BGN (32.9 €)Направете резервација
Двокреветна соба - југ (вклучен балкон)S2B74.14 BGN (38.0 €)Направете резервација
Трокреветна соба (без балкон)S3N88.21 BGN (45.2 €)Направете резервација
AпартманS2A85.21 BGN (43.7 €)Направете резервација
Трокреветен станS3A91.21 BGN (46.8 €)Направете резервација
Сите цени вклучуваат ДДВ.

Ноќен надоместок по гостин:
 • задолжително осигурување 0.45 BGN + ДДВ = 0.4905 BGN (0.25 €)
 • туристичка такса 0.4 BGN + ДДВ = 0.436 BGN (0.22 €)