Versioni mobil OFF
 • flag BG
 • flag EN
 • flag CZ
 • flag MK
 • flag RU
 • flag GR
 • flag SR
 • flag UK
 • flag AL
 • flag RO
 • flag PL
TEL.: +359 2 9576115, +359 2 9576120

Akomodim në Sofje

 • slide2
 • slide3
 • slide4
 • slide6
Rezervimi

çmimet

Çmimet janë të përcaktuara në bazë të llojit të dhomës dhe kategorisë së akomodimit. Mëngjesi ofrohet kundrejt një pagese shtesë 10 BGN /person/ ditë,

Lloji i dhomës:Komforte
Lloji i dhomësKodiÇmimi
dhomë njësheS1N58.07 BGN (29.8 €)Bëni rezervimin
Dhomë dyshe - në veri (pa ballkon)S2N62.15 BGN (31.9 €)Bëni rezervimin
Dhomë dyshe - në jug (përfshirë ballkon)S2B72.15 BGN (37.0 €)Bëni rezervimin
Dhomë treshe (pa ballkon)S3N86.21 BGN (44.2 €)Bëni rezervimin
ApartamentS2A84.15 BGN (43.2 €)Bëni rezervimin
Apartament tresheS3A89.21 BGN (45.7 €)Bëni rezervimin
Në të gjitha çmimet ështe përfshirë TVSH.

Tarifa e një nate për person:
 • sigurimi i detyrueshëm 0.45 BGN + TVSH = 0.4905 BGN (0.25 €)
 • taksa turistike 0.4 BGN + TVSH = 0.436 BGN (0.22 €)